HAJÁPOLÁS

D.S. HAIR Kímélő sampon
200 ml

3205.- Ft

Kímélő sampon minden hajtípusra, mely lágyan tisztít, segíti a fejbőr egyensúlyának megőrzését, nyugtat.

D.S. HAIR Sampon korpás fejbőrre
200 ml

4370.- Ft

Sampon mérsékelt korpásodás esetére, száraz vagy zsíros/seborrhoeás fejbőrre. Eltávolítja a korpát, megtisztítja a fejbőrt, megnyugtatja a viszketést.

D.S. HAIR Intenzív sampon erősen korpás fejbőrre
150 ml

4370.- Ft

Sampon erős vagy makacs korpásodás esetére. Mikrohámlasztó hatásával hatékonyan távolítja el a makacs korpát és a nehezen leváló, összetapadt hámsejteket, szarufelrakódásokat. Enyhíti a hajas fejbőrön jelentkező irritációt és az azzal járó kivörösödést. Nyugtatja a viszketést.

DS HAIR – LOTION SPRAY KORPÁS FEJBŐRRE
100 ml

4370.- Ft

A D.S. lotion egy nem zsíros állagú spray a korpás fejbőr napi kezelésére. Segítségével a fejbőr visszatér eredeti, normális állapotába; a korpa eltűnik és a bőr visszanyeri egészséges megjelenését.

DS HAIR – KÍMÉLŐ SAMPON
500 ml

5999.- Ft

A D.S. HAIR az első olyan haj és fejbőr ápolására kifejlesztett termékcsalád, mely az Uriage termálvíz jótékony hatásainak alkalmazásával készül.
A D.S. HAIR Kímélő sampon lágy tisztító összetevőinek és az Uriage termálvíz hidratáló, nyugtató és bőrflóra egyensúlyt erősítő hatásának köszönhetően óvja a fejbőr hidrolipid rétegét és egészségét. Kivételesen tolerált, szappanmentes összetétele kíméletesen, a bőr irritációja és szárítása nélkül tisztít és alkalmassá teszi minden hajtípus és akár száraz, érzékeny fejbőr ápolására is. Ajánlott gyakori, akár napi használatra vagy érzékeny fejbőr kíméletes tisztítására vagy hajat, fejbőrt érintő kezelésekkel, gyógysamponokkal együtt
vagy azokkal felváltva a tünetek visszatérésének megelőzésére.
Puhaságot és fényt ad a hajnak. Gyerekek és felnőttek számára egyaránt, minden hajtípusra.
Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki.