ARCÁPOLÁS ›› pigmentfoltok

DÉPIDERM Fluid SPF15 barna foltok ellen
30 ml

6315.- Ft

Ez a könnyű ápoló krém korrigálja a barna foltokat és egységesíti a bőrszínt. Gyorsan felszívódó textúrája kellemes érzést nyújt a bőrnek.

DÉPIDERM Intenzív koncentrátum
15 ml

4370.- Ft

Szabadalmaztatott Cx komplex hatóanyaga hatékonyan gátolja a pigmentképződést, csökkenti a meglévő barna foltok méretét és intenzitását.

DÉPIDERM Krém SPF50 barna foltok ellen
30 ml

6315.- Ft

Ápoló krém pigmentfoltos bőrre magas UV védelemmel. Ez a magas UV védelemmel ellátott ápoló krém csökkenti a napsugárzás okozta pigmentfoltok kialakulásának és kiújulásának kockázatát. Kiválóan tolerált krém, mely a napsütéses napokra ajánlott..

TERMÁL HIDRATÁLÓ KOMPAKT PÚDER SPF30
10 g

5825.- Ft

Ez a termál krémpúder megszépíti az arc bőrét, megvédi az UV sugárzástól és környezeti szennyezőktől, és feltölti azt egyedülálló hidratáló komplexével, a védett és tökéletesen hidratált bőrért. Textúrája az arc bőréhez hasonló érzetű, természetes bevonatot biztosít, kiválóan terül, ragyogóbb és egyenletesebb arcszínt ad, mindezt maszkhatás nélkül.
Uriage Termal water powder innováció: Az első alkalom, hogy az Uriage termálvíz jótékony ásványi anyag tartalma por formulában is beépül egy Uriage termékbe. Az Uriage termálvíz, a Francia Alpok termálvize, mely kivételesen gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, antioxidánsokban, erősíti a barriert és 100% fiziológiás, így egyszerre biztonságos és természetes. Ezért is nevezik a bőr vizének. Az Uriage Termál Központban 200 éve használt jótékony termálvíz beépül minden Uriage termékbe, hogy nap mint nap hidratálja, nyugtassa és védje a bőrt, még a legérzékenyebbet is.
Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével
fejlesztették ki. Hatékonyságuk számos vizsgálattal igazolt.

DEPIDERM – ÉJSZAKAI KRÉM BARNA FOLTOK ELLEN
30 ml

6315.- Ft

Intenzív krém, mely a sejtaktivitás szempontjából kedvező és külső behatásoktól (UV sugárzás, környezeti szennyezők) mentes éjszakai időszakban fejti ki hatását, hogy a lehető leghatékonyabban hasson a pigmentfoltok ellen. Használatával a barna foltok éjszakáról éjszakára csökkennek, a bőrszín egységesebbé és ragyogóbbá válik. Könnyű állagú, bársonyos textúra. Az Uriage bőrápoló készítményeit bőrgyógyászok és gyógyszerészek közreműködésével fejlesztették ki. Hatékonyságuk vizsgálatokkal igazolt.

URIAGE HYSEAC A.I. KRÉM GYULLADT PATTANÁSOKRA
40 ml

4909.- Ft

Aktív krém pattanásos, aknés, problémás bőr kíméletes kezelésére és napi ápolására.
Összetett hatásával a probléma okait és a tünetek kialakulását egyaránt gátolja. A szabadalmaztatott TLR-2 komplex összetett gyulladás gátló hatású. Antimikrobális hatásával megtisztítja a bőrt a gyulladt pattanásokat okozó P. Acnes baktériumtól. Csökkenti a fokozott faggyúképződést. Hidratálja, ápolja a bőrt és mattító hatású.

HYSÉAC – FLUID SPF30
50 ml

4275.- Ft

A HYSÉAC Fluid úgy nyújt hatásos fényvédelmet, hogy közben a zsíros bőr igényeit is kielégíti. Különlegesen fotostabil és oktokrilénmentes szűrő-komplexének köszönhetően erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugárzással szemben. Textúrája nem olajos, nem ragad.