VITAL PLUS ACTIVE – DERMOAKTÍV CSEPPEK

JAL TREATMENT – HIDRATÁLÁS ÉS TÁPLÁLÁS


HYALURONSAV és NÖVÉNYI ŐSSEJT ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY Normál, vegyes illetve vízhiányos bőrre ajánlott

15ml – 2 980 Ft
45ml – 6 280 Ft 

A HYALURONSAV az egyik alapvető összetevője a bőrnek, amely ellenálló képességet és feszességet biztosít. Az évek múlásával a HYALURONSAV koncentrációja a bőrszövetben folyamatosan csökken, ezzei olyan bőrproblémákat okozva, mint a ráncok és a bőr elernyedése. Ezért nélkülözhetetlenné válik, hogy biztosítsuk a felhámréteg számára a folyamatos táplálást és a külső hidratálást.

A VITALPLUS laboratórium kutatói megvizsgálták az elváltozás folyamatának a fázisait, és megvalósították ezt a forradalmian új. HYALURONSAV és NÖVÉNYI ŐSSEJT alapú, mélyen ható koncentrált csepp készítményt. Azáltal, hogy lelassítja a víz elpárolgását a bőrszövetből, természetes módon állítja helyre a bor hidratáltságát. A HYALURONSAVAT egy búzából nyert, növényi tápoldatban erjesztett, genetikailag nem módosított tejbaktériumok biotechnikai folyamatával állítják elő. A HYALURONSAV filmogén tulajdonságának köszönhetően tápláló és hidratáló hatása a felhám mélyebb, akár a tüskés rétegéig is eljut, mely hatás akár 6-8 órán keresztül is tart.

A HYALURONSAV a növényi őssejttel együttesen kedvezően hat az olyan természetes biokémiai folyamatokra, mint a szöveti újjáépülés, a kollagén termelés, így visszaadva a bor rugalmasságát és feszességet. Ennek következtében az apróbb ráncok csökkennek,

HASZNÁLAT: reggel és este tisztítsa meg a kezelendő bőr felületet a SAP börtisztitóval Ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről felfelé haladó, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrbe, amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használhat a bőrtípusának megfelelő arckémet.

GLY TREATMENT – MEGÚJULÁS ÉS HIDRATÁLÁS


GLIKOLSAV ÉS NÖVÉNYI ŐSSEJT ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Zsíros, vegyes vagy érett bőrre ajánlott

15ml – 2 980 Ft 
45ml – 6 280 Ft

30 éves kor felett a hámsejtek megújulásának folyamata fokozatosan lelassul. A felhámréteg sejtjei lassabban válnak le, ezzel a felső szaruréteg megvastagszik, A GLIKOLSAV a felhám szaru rétegében található sejtekre hat úgy, hogy gyengéden eltávolítja a felsőrétegeket, ami által a felső börréteg megújulását váltja ki. A GLIKOLSAV egy ALFA-HIDROXI-SAV, röviden az AHA. mely megtalálható olyan természetes anyagokban is, mint a nádcukor. A zsíros és aknés bőrön a GLIKOLSAV hámlasztó hatásával javítja azokat a megváltozott higiéniájú körülményeket, ahol könnyen kialakulhatnak az aknék. Eltávolítja az úgynevezett szaru dugókat, melyek elzárják a pórusokat, és normalizálja a faggyúmirigy működését.

A VITALPLUS kutatók elemezték a GLIKOLSAV különféle tulajdonságait, és létrehozták ezl a háromfunkciós koncentrált cseppet.
Az első funkciója,  hogy elősegíti a sejtek megújulását, úgy hogy a készítmény megtöri a sejtek közötti kapcsolatot a felhámrétegben, ezzel elősegítve az elhalt hámsejtek leválását, melynek eredménye egy sokkal puhább bőrfelület, kevesebb ránccal.
A második funkciója, hogy az elöregedett hámsejteket eltávolítja, így megszűnnek a felszíni sötét foltok, és a bőr egységes és szép lesz.
A harmadik funkciója, hogy a NÖVÉNYI ŐSSEJTTEL kombinálva serkenti a kollagén és az elasztin termelést, ez által   a   bőr   visszanyeri   a   vízháztartását   a   teljes kötőszövetben,   így  feszesebbé   és  egészségesebbé varázsolja a bőrt.

HASZNALAT: tisztítsa meg a bőrt SAP börtisztitóval, majd masszírozzon be néhány cseppet az arcbőrébe és a dekoltázsba. Néhány perccel a cseppek felvitele után, kenjen fel  hidratáló krémet. Az első héten csak 2-3 alkalommal használja a cseppeket (lehetőleg este). A második héttől kezdve használja a cseppeket minden este. Zsíros bör esetén a kezelést reggel is és este is alkalmazza. A Készítményt közvetlen napozás előtt vagy gyulladt bőrön ne használja!

COL TREATMENT – TÁPLÁLÁS ÉS VÉDELEM


TENGERI KOLLAGÉN ALAPÚ KONCENTRÁLT CSEPP KÉSZÍTMÉNY
Száraz, érzékeny és cuperosisos bőrre ajánlott

15ml – 2 980 Ft
45ml – 6 280 Ft

A kollagén egy nélkülözhetetlen fehérje, amely a kötőszövet feszesitö és támasztó funkcióját látja el. Az évek múlásával a szervezetünk által termelt kollagén mennyisége jelentősen csökken. Termelődésének lelassulása vezet a ráncos és megereszkedett bőrhöz.

A különböző kutatások és kísérletek bebizonyították, hogy a TENGERI KOLLAGÉN védelmező hatást fejti ki a természetes kollagénre. A bőrünk minden rétegében, fizikai és kémiai szinten javítja az anyagcserét, ezzel hatékonyan lelassítja a bör Öregedését. A TENGERI KOLLAGÉN egy olyan anyag, mely gazdag omega3 zsírsavakban és fehérjében, ezen felül tartalmaz hidroxiprolint, mely gondoskodik a bőr anyagcseréjéről. A TENGERI KOLLAGÉNT meleg vizű tengerek, ellenőrzött, nem védett halaiból nyerik ki. A benne található aminosavak, a fehérjék és az omega3 javitjáka felhámszövetet, ezáltal a bőr tápláltabb. feszesebb és védettebb lesz.

A VITALPLUS kutatói kielemezve a TENGERI KOLLAGÉN rendkívüli sajátosságait, kifejlesztettek egy filmogén hatással rendelkező koncentrált cseppet, mely magas kollagén és hidrolizált elasztin tartalmának köszönhetően alkalmas a bör védelmére, megnyugtatására, kipirosodásának enyhítésére. Különleges állaga szinte azonnali hatást fejt ki a felhám tüskés és szemcsés rétegeire, ezzel védelmet biztosítva a felhám számára.

HASZNÁLAT: reggel és este tisztítsa meg a kezelendő bör felületet a SAP börtisztitóval. Ezután helyezzen fel néhány cseppet arcára, nyakára és a dekoltázsára, majd gyengéden lentről felfelé haladó, körkörös mozdulatokkal masszírozza be a bőrébe, amíg teljesen felszívódik. Ezután amennyiben szükséges használjon a bőrtípusának megfelelő arckémet.