BEMUTATKOZUNK

BEMUTATKOZUNK

Gyógyszertárunkat 1995-ben nyitottuk jogelőd nélkül a Bácska téri háziorvosi rendelő épületében, így lassan 30 éves kerek évfordulónkat ünnepeljük. Az így eltelt, több mint negyed évszázad alatt a környékbeli lakosok megismertek minket és nagy örömünkre szolgál, hogy sokukat visszatérő vásárlóként üdvözölhetjük. A gyógyszerkiadáson kívül mindig is nagy hangsúlyt fektettünk a tanácsadásra, a gyógyszerészi gondozásra és a betegségek megelőzésére.

Miért érdemes hozzánk eljönni?

Korán kelőknek előnyös nyitva tartásunk (H-P: 7.00-19.00) szinkronban van a rendelőben dolgozó orvosokkal. A Pozsony utcában könnyen leparkolhatnak az autóval érkezők, akik a hangulatos belső kerten keresztül  közelíthetik meg a gyógyszertárat. A sportosabbak pedig kerékpárjukat is biztonságba helyezhetik a kertben lévő biciklitárolóknál. Új Alma+ applikációnkkal extra akciók, 5% azonnali és 1% pontkedvezmény érhető el. Akik pedig otthonukból szeretnének válogatni és megrendelni termékeinket, azok igénybe vehetik Foodora-s szolgáltatásunkat, amellyel pillanatok alatt megkapják csomagjukat. Gyors, szakszerű kiszolgálás és mosolygós csapat várja a hozzánk betérőket.

Kezdetektől gyógyszerész magántulajdonban lévő patikánk 2016-ban csatlakozott az Alma Gyógyszertárak csoportjához, amely jelentős fejlődést hozott a gyógyszertár életébe. Hiszen a tradíció és szakmai elhivatottság mellett fontosnak tartjuk és törekedünk is a megújulásra is. Ennek jegyében 2021-ben teljes arculatváltáson és modernizáláson esett át a betegfogadó tér. Így szélesebb termékpalettát és több akciót tudtunk bevezetni. Megnőtt a szabadpolcok száma is, ahol kedvére nézelődhet bárki a termékek között, de szükség esetén azonnal rendelkezésre állnak kollégáink tanácsaikkal. Hiszen állandó maradt a patika bensőséges, családias hangulata és az a szakmai hozzáértés, amelyet csapatunk folyamatosan fejleszt.

Reméljük, ezután is megtisztelnek bennünket bizalmukkal!

Sok szertettel várja Önöket a Smaragd Gyógyszertár csapata!

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 7
Thumbnail 8
Thumbnail 9
Thumbnail 10
Thumbnail 11
previous arrow
next arrow

ELÉRHETŐSÉGEINK

1202 Budapest, Bácska tér 3.
(Felvidék utca-Pozsony utca sarok)

Tel./fax: 06/1/285-8713 ; 06/30/612-6549

E-mail cím: smaragd@smaragdpatika.eu

PATIKA ÜGYELET

Aranyfű Patika Pesterzsébet
Budapest – Pesterzsébet,
XX. Kossuth L. u. 21-29.

Tel.: 061/283-0820

Hétkorona Patika
Budapest – Kispest,
XIX. Ady E. u. 122.

Tel.: 061/282-8744

A PATIKA RÉGI ARCULATA