Bolha- és kullancsfertőzés


Advantage rácsepegtető oldat

imidakloprid
Rácsepegtető oldat Macskák és nyulak bolhásságának megelőzésére és kezelésére, ezáltal a bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladás (FAD) megelőzésre, illetve a gyógykezelés részeként.

Advantix rácsepegtető oldat

imidakloprid+permetrin 
Az Advantix® spot on kifejezetten kutyáknak kifejlesztett külső élősködők elleni készítmény. Hatékony védelmet nyújt kullancsok, bolhák, legyek, igazi- és lepkeszúnyogok valamint szőrtetvek ellen is!

Fypryst rácsepegtető oldat

fipronil
Kutyák bolha vagy kullancs okozta fertőzésének, valamint szőrtetvességének. megelőzésére és kezelésére. Kutyák bolhacsípés okozta allergiás bőrgyulladásának megelőzésére és kezelésére.

Frontline Combo kutya és macska

fipronil+ (S)-metoprén
A FRONTLINE® Combo nem csak a kedvencedre került kifejlett bolhákat pusztítja el, hanem megszakítja az otthonodban lerakott bolhapeték és abból kikelő lárvák életciklusát is. A készítmény ezen felül a kullancsokat is megöli. Használd 30 naponta az átfogó védelem érdekében.

Frontline Tri-Act rácsepegtető oldat

fipronil+permetrin
FRONTLINE® TRI-ACT kutyák számára, három az egyben parazita ellenes hatással. Távol tart, kezel és megelőz egyetlen alkalmazással.

FrontPro Rágótabletta kutyáknak

Újszerű afoxolaner tartalmú, kényelmes és hatékony védekezést kínáló rágótabletta bolha és kullancs fertőzöttség ellen. Használata során nem kerül vegyszer a kutya bőrfelületére, így biztonságosan alkalmazható kisgyermek közelében levő kutyán is. Hatásos rendszeresen kozmetikázott, fürdetett vagy úsztatott kutyák esetében is, mivel hatásidejét sem a víz, sem a samponos fürdetés nem befolyásolja. Szájon át alkalmazandó, ha a kutya nem fogadja el rögtön a tablettát, akkor a táplálékkal is beadható.