Egyéb


Copoly öntapadó rugalmas pólya

Jellemzői: Öntapadó: A kötés felhelyezésekor anyagában rendkívül erősen összetapad, a rétegek egymással összesimulva stabilan rögzítődnek. Egyéb fixálásra nincs szükség, nem kell ragtapaszt használni. Lélegző: Segíti a sebgyógyulást, mivel átereszti a levegőt. Gyors: A felhelyezéskor gyorsan összetapad, és később kézzel egyszerűen és könnyen eltávolítható.

Kék Lukács kenőcs

azitromicin+mikonazol+szulfametoxazol – VÉNYKÖTELES!

Baktériumok és gombák okozta különböző fokú bőrgyulladások, sebek, műtéti sebek kezelésére. Az érintett területre vigyük fel a kenőcsöt naponta két alkalommal. A kezelés időtartama legalább 10 nap. Ha a kezelés eredményesnek látszik, és az elváltozás jellege szükségessé teszi, a kezelést a teljes gyógyulásig lehet folytatni.

Kék Lukács Zéró kenőcs

Használata támogatást nyújt a bőrnek a negatív külső tényezők elleni védekezésben. A kenőcsben levő természetes növényi kivonatok, illetve a bőrazonos lipid komponens jótékony hatással vannak a kipirosodott és gyulladt bőr ápolására oly módon, hogy hidratálják a bőrt, és egyensúlyba hozzák annak mikroflóráját. Cink-oxid, kamilla és cera alba tartalmú kenőcs. Bőrgyulladás, dermatitis, sebek kezelésére. Kutya, macska, ló, galamb, házinyúl, kisemlős, díszmadár, hüllő kezelésére egyaránt.

Re-Pet-A sampon

A Repeta kutyasampon egy optimalizált összetételű általános és erősen tisztító hatású sampon. Felnőtt vagy idős, kis- közepes- és nagytestű kutyák számára.