A BioCo® magyar alapítású, 100%-ig magyar tulajdonban lévő márka. Büszkék vagyunk arra, hogy negyed százados munkánk a hazai vitaminpiac egyik fontos szereplőjévé tett bennünket. Lelkes, elkötelezett és professzionális csapatunk vitaminkészítmények, étrend-kiegészítők és speciális – gyógyászati célra szánt – tápszerek fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Több mint 100 féle BioCo terméket készítünk, emellett gyógyszerforgalmazó partnerek megbízásából „private label” termékeket is gyártunk. A magas minőséget független, akkreditált laboratóriumok ezres nagyságrendű vizsgálati eredménye igazolja.

TERMÉKCSALÁDOK

TERMÉKCSALÁDOK

CSONTRENDSZER ÉS ÍZÜLETEK

CSONTRENDSZER ÉS ÍZÜLETEK

MINDEN PORCIKÁM, ÉLVEZI A MOZGÁST

A rendszeres mozgással sokat tehetünk egészségünkért. Ahhoz viszont, hogy megőrizzük eredendő mozgékonyságunkat, hajlékonyságunkat és teherbírásunkat, a megfelelő tápanyag-bevitelről is gondoskodnunk kell.

IMMUNRENDSZER KÉSZÍTMÉNYEK

IMMUNRENDSZER KÉSZÍTMÉNYEK

LÁSSUK,IDÉN KI LESZ AZ ERŐSEBB?

A téllel megérkezik a hó, a fagyos éjszakák. A nappalok olyan rövidek, hogy mire eljutunk a gyerekekért az iskolába, óvodába, már sötétben érünk haza. Ennek köszönhetően kevesebb időt töltünk a szabadban. Ritkábban fogyasztunk friss gyümölcsöt és zöldséget, a vitamintartalékaink kezdenek kiürülni… Ismerős? Pedig nem lehetetlen jó erőben maradni.

MULTIVITAMIN KÉSZÍTMÉNYEK

MULTIVITAMIN KÉSZÍTMÉNYEK

KÉSZÜLJ ÚGY, HOGY BÁRMIT HOZHAT A NAP.

Hogyan tarts lépést a munkában, az otthoni teendőkben és szabadidős terveidben? Mit tehetsz azért, hogy az egész család is egészségesebben étkezzen?
Amikor megvan a terv az úticélhoz, azt is fogod tudni, mit pakolj be a hátizsákba…!

NÖVÉNYI KIVONATOK

NÖVÉNYI KIVONATOK

ÉLJÜNK BÖLCSEN AZZAL, AMIT A TERMÉSZET TEREMTETT SZÁMUNKRA.

A WHO Egészségügyi Világszervezet adatai szerint a világ népességének nagy része rendszeresen használ gyógynövényeket, Afrika és Ázsia több országában a lakosság 80 százaléka elsődlegesen gyógynövényeket fogyaszt egészségének megőrzése céljából. A növényi kivonatokat kapszulák és tabletták formájában készítjük el, hogy kényelmes legyen a fogyasztásuk és koncentráltabb formában tartalmazzák azokat a vegyületeket, melyek kedvező hatással lehetnek a szervezetünkre.

GOMBA TERMÉKEK

GOMBA TERMÉKEK

A GOMBÁK HASZNÁLATA SZINTE EGYIDŐS A GYÓGYNÖVÉNYEK HASZNÁLATÁVAL.

Ahogy az éltető táplálékot, úgy a gyógyírt is kezdetektől fogva a természetben kerestük. Kínában a fellelhető írások szerint már a 17. században fogyasztottak gombákat az immunrendszer erősítésére. Ázsiában nagy becsben tartják a különleges és ritka gombafajokat, a pecsétviaszgomba máig a „gombák királynője”, de különösen nagy kincsnek számít a Nepál és Tibet magasan fekvő hegyvidékén őshonos hernyógomba is.

C-VITAMIN TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNYEK

C-VITAMIN TARTALMÚ KÉSZÍTMÉNYEK

AZ EGYIK LEGFONTOSABB VITAMIN, AMIT MINDEN NAP ÉRDEMES FOGYASZTANI.

A C-vitamin nem véletlenül az egyik legnépszerűbb és legfontosabb vitaminunk. Számos területen fejti ki jótékony hatását. Segíti az immunrendszert, az idegrendszert, csökkenti a fáradtságot, a kollagéntermelésen keresztül segít fenntartani a csontok, az erek, a fogak normál állapotát. A C-vitamin szükséglet egyénenként változó, befolyásolja a kor, a nem és az életmód is. Szervezetünk nem képes raktározni, ezért megfelelő pótlásáról magunk gondoskodhatunk.

IDEGRENDSZER, STRESSZOLDÁS

IDEGRENDSZER, STRESSZOLDÁS

IDEGRENDSZERMŰKÖDTESD, HOGY KÉPES LEGYÉL MŰKÖDNI.

Idegrendszerünk hatékony működéséhez a megfelelő vitaminok és ásványi anyagok, illetve egyes növényi kivonatok is hozzájárulnak. Pótlásuk elősegítheti a lelki egyensúly fenntartását, a fáradtságérzet csökkenését, az ideg- és immunrendszer normális működését.

SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER

SZÍV- ÉS ÉRRENDSZER

VITAMINOK, ÁSVÁNYI ANYAGOK, ZSÍRSAVAK, NÖVÉNYI KIVONATOK.

Testünk motorja és vérellátása akkor marad egészséges, ha kerüljük a stresszt, rendszeresen mozgunk, és lehetőleg egészséges ételeket fogyasztunk. Mindezek következetes betartása azonban sokszor nehézségekbe ütközik (pl. az étkezéssel nem mindig tudjuk magunkhoz venni a szükséges tápanyagokat).

Q10 TERMÉKEK

Q10 TERMÉKEK

A CÉL AZ, HOGY TOVÁBB ÉREZD MAGAD FIATALNAK!

A Q10-et az emberi szervezet termeli, de a kor előrehaladtával csökkenő mértékben. A BioCo többféle kiszerelésben, vitaminokkal, ásványi anyagokkal kombinálva kínálja a koenzim Q10 hatóanyagot, hogy életmódunkhoz és korunkhoz mérten tudjunk választani. A dózis mellett kulcsszerepet kap a BioCo egyedi technológiája is, mely vízzel elegyedő formában biztosítja a sejtjeink számára szükséges Q10 pótlást.

GYERMEKEKNEK FEJLESZTVE

GYERMEKEKNEK FEJLESZTVE

A FINOM ÍZŰ RÁGÓTABLETTÁS VITAMINCSEL, AMIT BEVESZ A GYEREK!

Első kérdés: hogyan maradjon talpon a gyerek a teljes ovi- vagy iskolaszezonban? Második kérdés: hogyan varázsoljuk bele gyermekünkbe a nélkülözhetetlen vitaminokat nap mint nap? A válaszunk mindkét kérdésre: a valóban finom ízű vitamin rágótablettákkal, amelyeket kifejezetten gyermekeknek készítünk, hogy élvezetessé tegyük számunkra a vitaminpótlást. A BioCo így gondol a gyerekekre és a szüleikre is.

DIÉTA ÉS FITNESS

DIÉTA ÉS FITNESS

HOGYAN VESZÍTSÜNK A KILÓKBÓLÚGY, HOGY A SZERVEZETÜNK NYERJEN ÁLTALA?

Hogyan tehetjük hatékonyabbá diétánkat? Hogyan legyen sikerélményünk úgy, hogy a jó közérzetünk is megmaradjon? A nagy kihívásra való felkészülést megfelelő étrend-kiegészítőkkel is támogathatjuk. Segítségül hívhatunk gyümölcs- és növényi kivonatokat, melyek elősegítik a zsír- és szénhidrát-anyagcserét, a fehérjék lebontását vagy a normál emésztést.

SZÉPSÉG- ÁPOLÁS

SZÉPSÉG- ÁPOLÁS

A SZÉP KÜLSŐ AZ EGÉSZSÉGES BELSŐVEL KEZDŐDIK.

Amikor azt a bókot kapjuk, hogy „De jól nézel ki!”, többnyire nem a megjelenésünknek, hanem kisugárzásunknak szól. Ahogy a bőrünk, hajunk, szemeink, körmeink állapota sem csak jólápoltság kérdése. A BioCo természetes szépséget támogató készítményei segíthetnek a szükséges alkotóelemek pótlásában. A kollagén a bőr- és kötőszövet egyik természetes alkotóeleme. A vízmegkötő képességgel rendelkező hialuronsav előfordul a szemben, a bőrszövetben, az izmokban, az ízületekben. Ne feledkezzünk meg azokról a vitaminokról és ásványi anyagokról sem, melyek nélkülözhetetlenek hogy hajunk egészséges szerkezetét megőrizhessük, hogy körmeink ne csak jól ápoltak, de erősek is legyenek!

SZERVES HATÓANYAGOT TARTALMAZÓ TERMÉKEK

SZERVES HATÓANYAGOT TARTALMAZÓ TERMÉKEK

BOLYGÓNK TERMÉSZETES KINCSEI: SZERVES ÁSVÁNYI ANYAGOK ÉS NYOMELEMEK.

A BioCo kizárólag szerves kötésű, jól hasznosuló ásványi anyag készítményeivel egész évben segíthetjük szervezetünket az alapvető ásványi anyagok és nyomelemek pótlásában. Mi figyelünk a jól hasznosuló, szerves vegyületformákra, Önnek már csak az a dolga, hogy ne felejtse el bevenni a tablettáit!

BioCo – Egészségre Tervezve – BioCo – Egészségre tervezve
ÉRTÉKET
teremtünk

Gondosan válogatott, magas hatóanyag-koncentrációval és komplex összetétellel rendelkező étrend-kiegészítőinkkel szeretnénk segíteni fogyasztóinkat egészségük megőrzésében, életminőségük javításában. Ezért fejlesztjük termékeinket házon belül, a vevőink igényeire szabva.

A MINŐSÉG
nem ismer kompromisszumot

A kezdetek óta ez cégünk alapelve. Akkor sem gyártunk olcsó, ám kétes minőségű alapanyagból, ha ezzel az árversenyző piacon hátrányt szenvedünk a versenytársakkal szemben. Termékeink minőségét független, akkreditált laboratóriumok ezres nagyságrendű vizsgálati eredményei igazolják.

MEGBÍZHATÓ
partner az üzletben is

Megbízható gazdasági tevékenységünk elismeréseként a BioCo a Bisnode hitelminősítő intézet legmagasabb, AAA minősítésével rendelkezik, melyet Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a mondhat magáénak. Üzleti partnereinkkel szemben is a márkánkat meghatározó tisztesség, minőség, pontosság vezérel bennünket.